Cautare

5239 de rezultate pentru "stirile pro tv de la 22 06 2010 brasov" (4.69 secunde)
Mineral Expo Brasov! Mineral Expo reprezinta mijlocul de exprimare a elegantei, a rafinamentului, a bunului gust iar expozitiile itinerante organizate sub aceasta egida au dovedit cum cristalele si pietrele semipretioase au schimbat viata oamenilor.
In aceasta toamna, celebra trupa de dans irlandez Lord Of The Dance va prezenta la Brasov noua versiune a grandiosului show creat de Michael Flatley!
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str.
Constantin Brasov, vorbeste despre noutatile absolute in tratamentul tumorilor mamare la Spitalul Sf.Constantin din Brasov. Cancerul de san reprezinta in continuare cea mai frecventa localizare a bolii neoplazice la femei. Diagnosticul "loveste" una din 7 femei, fara deosebire de varsta, rasa sau nivel social.
La Biblioteca Nationala - mezanin, spatiul BiblioExpo, a avut loc recent vernisajul expozitiei Colectii de arta ale Bibliotecii Judetene George Baritiu din Brasov - prima expozitie in cadrul proiectului BiblioExpo.
Pe 22 si 23 mai 2015, Centrul de Resurse Juridice aduce campania Lagarele de langa tine, ce promoveaza drepturile persoanelor cu dizabilitati mintale inchise in institutiile statului, la Mall Coresi, din Brasov. Stiai ca numai intre 2011 si 2014 au murit 1.500 de copii si adulti institutionalizati?
Sambata, 17 decembrie, se deschid portile Tarii PROFI in Centrul Nou din Brasov. Lora si Carla's Dreams vor anima atmosfera primei seri de sarbatoare, pe langa alti artisti locali. Robotul Nox, colosul high-tech, venit la Brasov in premiera in Romania, ii va intampina pe vizitatori in stilul sau personal.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
Brasov este cel mai avantajos oras din Romania, conform celor zece criterii analizate de Storia.ro. Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania.
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73. Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti. ... Din aceste motive, Politia Rutiera a luat masura devierii temporare a circulatiei autovehiculelor de pe DN1 pe urmatoarele rute ocolitoare:
Presedintele TVR, Valentin Nicolau, a fost audiat ieri peste sase ore la Comisia de ancheta a SRR-SRTV. In timpul audierilor, cand a fost vorba de acuzatiile privind cenzura pe care a impus-o in televiziunea publica, Nicolau a relatat o discutie cu fostul presedinte Emil Constantinescu.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
FARCAS) Faptul ca fenomenul OZN a fost socotit de armata americana un subiect suficient de interesant pentru a cheltui pe investigarea lui 22 milioane de dolari, n-a trecut neobservat pe plan mondial.
Mii de romani au stat la coada, in prima si a in doua zi a anului 2007, pentru a vizita Palatul Parlamentului, cei mai multi admirand uimiti interioarele fostei Case a Poporului si uitandu-se cu invidie la salile in care parlamentarii isi desfasoara activitatea.
Fostul premier Adrian Nastase scrie pe blogul sau ca zilele acestea ne-au adus in fata foarte multe scandaluri care, crede el, sunt menite a fi discutate vremelnic si uitate "de urgenta" in vederea alegerilor din toamna.
Fostul presedinte Ion Iliescu este de parere ca decizia guvernului Boc de a declasifica dosarele revolutiei ar putea sa fie doar o diversiune, "o perdea de fum menita sa abata atentia de la revolta sindicatelor".
Comisia Nationala de Prognoza (CNP) a revizuit în jos, la sfârsitul saptamânii trecute, estimarea privind cresterea economica a tarii noastre pe anul viitor. Alecsandru GHITA-ALBULESCU Seceta si o productivitate în scadere au fost principalele elemente care au stat la baza diminuarii cu 6% a acestei previziuni.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
AMOSNEWS -Panorama editorialelor (30 mai) Care sunt problemele la ordinea zilei care ii preocupa pe editorialistii din presa scrisa? Va propunem o scurta trecere in revista a comentariilor din editiile de astazi...
In ultima perioada stirile promovate pe canalele media sunt in totalitate apocaliptice. ... Tin sa mentionez partea pozitiva a realitatii care nu si-a gasit locul in "stirile zilnice" :
google-analytics.com